Over ons

 

KENIDI is een familiebedrijf dat reeds decennia actief is in de automobielbranche. Wij bundelen onze ervaring om u de meest populaire wagens van het moment aan te bieden. Door een jarenlange samenwerking met onze leveranciers zijn wij zeker van een betrouwbare herkomst.

Wij streven ernaar om de beste kwaliteit te leveren aan de laagste prijzen. U wordt bij ons warm ontvangen en wij staan steeds klaar om u met raad en daad bij te staan om de juiste keuze te maken.

Persoonlijke service en advies op maat is ons motto!

Kenidi: Aanbod

Aanbod

Wij bieden populaire, nieuwe en jonge gebruikte wagens aan. In ons aanbod vindt u verscheidene merken omdat we vinden dat elk merk haar specifieke sterktes heeft.

Wij staan u graag te woord om toe te lichten wat volgens ons de sterkte punten zijn van elke wagen uit ons aanbod.

Bekijk ons aanbod

Kenidi: Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Door onze jarenlange relaties met onze leveranciers kopen wij enkel zorgvuldig uitgekozen wagens. We wenden onze eigen expertise en perfectionisme aan om ons wagenpark samen te stellen.

Elke wagen wordt geleverd met:

  • Wettelijke technische keuring
  • Car Pass als bewijs van de kilometerstand
  • Controle van de staat van de wagen op meer dan 100 punten

Onderscheiding Topverkoper 2022

Kenidi: Persoonlijk ontvangst

Persoonlijk ontvangst

Wij staan garant voor een persoonlijk en warm onthaal. Het is belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt bij de keuze van uw nieuwe wagen. De wagens staan ter bezichtiging in onze showroom, waar wij u met raad en daad bijstaan. Onze rol is het geven van advies en niet het aanprijzen van een bepaalde wagen.

U maakt zelf de keuze.

Kenidi: Keuze, aankoop en levering

Keuze, aankoop en levering

Als u beslist om bij ons een wagen aan te kopen, dan staan wij u bij in het proces van aankoop tot afhaling. Wij zorgen voor het klaarmaken van de wagen en de nodige documenten. Op de dag dat u de wagen komt afhalen, geven wij u de nodige uitleg bij de wagen en zijn uitrusting.

U kan meteen met vertrouwen plaatsnemen achter het stuur.